Trubadurens referanser

I mine 20 år med musikk har jeg rukket å få med meg litt av hvert. Jeg har vært kapellmester på revy, stått på scenen og sunget på revy, deltatt på Kongsberg Jazzfestival, og spilt i storband, før jeg nå bestemte meg for å pakke med meg gitaren og reise rundt og drive med underholdningpubarrangement som for eksempel firmafest - alene, som den ensomme trubadur.... ;-) eller andre typer

Her har dere en oversikt over noen av de stedene jeg har spilt i den senere tid, og uttalelser fra noen av de som har hatt besøk av meg.Jeg har hatt gleden av å engasjere Doffe til to private arrangement, en fest hjemme og en jubileumsfest på leid lokale. Har også hatt gleden av å være på en annen privatfest han har spilt.

På disse festene har han virkelig levert varene, han spiller det folk ønsker og klarer å skape en utrolig bra stemning. I forkant av et arrangement er han veldig profesjonell og setter sammen musikk etter ønske eller tema på festen.

Jeg kan på alle mulige måter anbefale Doffe som trubadur – du vil få en fest som sent blir glemt. Jeg kommer garantert til å booke han ved neste anledning også!

Trine Søbye


23. november gjorde jeg og broren min den genistrek å booke Doffe som trubadur til 30-årslaget vårt – og han innfridde mer enn forventet!

Doffe stod for underholdningen mesteparten av kvelden og showet slik en ekte trubadur skal. Gjestene danset etter den ene slägeren etter den andre, mens allsangen antok nye (sure) høyder.

Vi hadde en strålende kveld, og trubaduren danset på bordet.... Han er reservert til 40-års dagen!

Tone BakstadHei Doffe!

Alle ansatte i Møller Klargjøring takker deg for sist, det ble en rolig Fredag med god musikk og fine låter vi alle kjenner,  på Lørdag ble det "hæla i tak og tenna i tapeten" masse bra låter, høy stemning, nynning til teksten og brøling på de værs vi kunne, det er rart med det, vi har alle hørt låta 100 vis av ganger og er helt med men husker ikke et ord... Da er det greit med olllaallalalala.......

Alle ansatte satte stor pris på ditt bidrag i helgen, hardhausene som fikk forlenget party med deg som trubadur med gitarspill, all sang, skrøner og masse moro ut i de små timer fikk masse ekstra, de humrer, nynner og ler ennå.........

Mvh Kristian Sedahl - Møller Klargjøring

Andre kunder:

Klokkeboden Pub, Bærums Verk

Telegrafen Pub, Kongsvinger

Village Pizza, Lindeberg, Oslo

Knettsetra, afterski, Trysil

Oslo Kommune, næringsetaten

Kåns Restaurant og Bar

Risa Pub, Eidsfoss

Brødrene Brothers Bar, Jessheim

News Bar, Sandvika. (Fast innventar annenhver torsdag)

Sans og Samling, Vestfossen

LaPaz Bar og Restaurant

NetCom

Skeikampen Vikingland, Afterski

Dombås Hotell

Elkjøp IT

Hoffmann Café&Bar, Ålesund

HRG Event

Komon AS

Losen Restaurant

Venner Bar og restaurant

Dusinet, Studentenes hus i Lillestrøm

Café Renseriet, Brasserie restaurant

Green Jeans Urban Sports Bar, musikk quiz

Timeout Cafe, lukkede arrangement

Diverse private fester

Kongsberg Jazzfestival

Timeout Cafe, musikk på quiz

Studentrevy, Kongsberg