Musikken og trubaduren

Presseskriv:

Trubadur Doffe

Doffe er en trubadur som holder til på Østlandet, og tilbyr underholdning av ymse art. Han har drevet med musikk i over 20 år, de siste 15 årene sammen med gitaren, og opptrådt i alle mulige sammenhenger. Det være seg bursdager i mange aldere, musikk-quiz, spilling på på pub'er, afterski, studentkroer, firmaturer og... Ja, til fest kort sagt.

Trubadur DoffeReportoaret er varierende, erfaringen er bred, og allsangfaktoren høy. Med 200 låter på reportoaret finner han musikk som passer for anledningen, og er også åpen for ønskelåter. Musikken spenner fra nyere pop, via de kjente norske slagerne for de som vil være med og synge, til 70-talls pop/rock for de som ønsker å få lufta dansefoten – noe det som oftest ender med. 

Og, Doffe er heller ikke fremmed for selv å danse på bordet utover kvelden, om stemningen skulle tilsi det, men han klarer også å sitte stille og spille rolige låter, om forsamlingen foretrekker det.

For å nevne noen artister; Jokke, CC Cowboys, Beatles, Eric Clapton, Postgirobygget, Creedence, Red Hot Chili Peppers, DeLillos, Oasis, Counting Crowes, Bryan Adams, Raga Rockers og maaaaange flere.